Telegram Premium hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Telegram abonelik hizmetinin fiyatı ve özellikleri nedir? Detaylar burada:

Telegram Premium yolda

Telegram, sosyal medya platformlarının abonelikler yoluyla daha yüksek gelir elde etme çabalarına katılmış gibi görünüyor. Popüler mesajlaşma uygulaması, Telegram Premium adı verilen yeni abonelik hizmetiyle kullanıcılarına pek çok avantaj sağlayacaktır. Peki Telegram Premium fiyatları ve özellikleri neler?

Android için Telegram indir
iOS için Telegram indir
Windows için Telegram indir

Telegram Premium nedir ve nasıl kullanılır?

Daha önce belirtildiğimiz gibi, Telegram Beta topluluğu, iOS uygulamasının 8.7.2 sürümünde Telegram Premium abonelik hizmetini keşfetti. İlk söylentiler arasında Telegram Premium’a abone olan kullanıcıların daha fazla çıkartma ve özel ifade gibi ayrıcalıklara yer alacağı vardı. Şimdi ise ücretli aboneliğin tüm detayları ön plana çıkmış gibi görünüyor.

Son sızıntılara göre Telegram Premium aboneliğinin fiyatı aylık 4,99 dolar (80 TL) olacak. Bu fiyat ABD’li kullanıcıların gözünden kaçacak olsa da uygulamanın yerel bir fiyatı olduğunu düşünüyoruz. Yani Türkiye’nin çok daha ucuza açılması beklenebilir.

Sızdırılan özellikler arasında dosya boyutundan premium çıkartmalara kadar çok çeşitli yenilikler göze çarpıyor. Uygulama için ücret ödemeye değecek özelliklerden biri de hesap limitinin uzatılmasıdır. Bu, bir hesapta 1000 kanala, 20 sohbete ve 10 mesaj pinine izin verildiği anlamına gelir.

İddialara göre tek uygulama üzerinden 4 hesap kullanarak giriş yapmak mümkün olacak. Hesap limitlerinin uzatılmasının yanı sıra abonelik hizmeti çeşitli GIF’ler, favori çıkartmalar ve bağlantı döndürme fırsatları sunacaktır.

Ayrıca bildiğiniz gibi Telegram artık maksimum 2 GB boyutuna kadar dosya yüklemenize izin veriyor. Premium ile bu sınır 4 GB’a çıkacak ve medya ve belgelerin indirme / yükleme hızı sınırsız olacak. Premium’un sunduğu diğer özellikler arasında hareketli profil fotoğrafları, profil rozetleri, hareketli yorumlar da yer alıyor.

Ancak şu ana kadar Telegram’dan resmi bir açıklama yapılmadığını ve abonelik maliyetlerinin ücretlerinin de henüz kesinleşmediğini belirtmekte fayda var. Şirketin son dönemlerde sıklıkla sızdırılan bu özelliğiyle ilgili yakın zamanda resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Peki siz Telegram’ın Premium özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir