2K Games, son bir yıldır giderek artan dedikodulara göre, EA Sports’un popüler futbol oyunu serisi FIFA’nın geleceği belirsizliğe doğru ilerliyor. Kaynaklara göre, EA Games telif haklarından vazgeçti ve şimdi 2K Games’in dikkatini çeken FIFA 2K25 adında yeni bir oyun geliştiriliyor. Şirket, FIFA’nın telif haklarını satın alarak bu projeyi uzun süredir üzerinde çalışıyor.

2K Games’ın Yeni Oyunu FIFA 2K25 Bu sene Geliyor Mu?

Son 2K Games kaynaklarına göre, şirket gizemli bir yeni oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyun, yeniden yapım olabilir ya da daha önce duyulmamış tamamen yeni bir deneyim sunabilir. Bu noktada, FIFA 2K25’in varlığıyla ilgili spekülasyonlar yeniden gündeme gelmeye başladı.

2K Games, FIFA 2K25 Oyununu mu Geliştiriyor
2K Games

2K Games’in resmi kaynaklarına göre, şirket şu ana kadar duyulmamış bir oyun üzerinde çalışıyor. NBA 2K25, WWE 2K25 ve uzun zamandır beklenen yeni BioShock oyunu gibi diğer projelerle birlikte, bu gizemli oyunun potansiyel olarak FIFA 2K25 olabileceği iddia ediliyor.

Gizemli yeni oyunun FIFA 2K25 olabileceği düşünülse de, 2K Games’in duyurmak için artık çok zamanı kalmadı. Önümüzdeki bir veya iki hafta içinde EA Sports’un EA FC 25 duyurusu gelirse, bu süreç 2K Games için kritik olabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir