Forbes tarafından aktarılan bir liste ile beraber 2021 yılında en çok kazanç sağlayan YouTuber’lar belli oldu. 

2021 yılı içerisinde en çok kazanç elde eden YouTuber’ların listesi açıklandı. Geçtiğimiz yıl içerisinde oldukça fazla miktarda gelir elde etmeyi başaran YouTuber’lar listesinde yer alan isimler heyecanlandırdı. Aktarılan listeye göre MrBeast, oldukça büyük bir başarının sahibi oldu. 

2021’de en çok kazanan YouTuberlar listesi

8 8
  1. MrBeast – 54 milyon dolar
  2. Jake Paul – 45 milyon dolar
  3. Markiplier – 38 milyon dolar
  4. Rhett & Link – 30 milyon dolar
  5. Unspeakable – 28,5 milyon dolar
  6. Like Nastya – 28 milyon dolar
  7. Ryan Kaji (Ryan’s World) – 27 milyon dolar
  8. Dude Perfect – 20 milyon dolar
  9. Logan Paul – 18 milyon dolar
  10. Preston – 16 milyon dolar

Forbes, 2021 yılı içerisinde en çok kazanç sağlayan YouTuber’ların içerisinde yer aldığı bir liste hazırladı. Son derece büyük bir başarıya sahip olan MrBeatsi, geçtiğimiz yıl içerisinde toplam olarak 54 milyon dolar kazanç sağlamayı başararak listenin ilk sırasına adını yazdırdı. Jimmy Donaldson adlı genç YouTuberın 2021 yılında düzenlemiş olduğu Squid Game yarışması yoğu bir ilgiyle karşılanmıştı. 

456 bin dolar ödüllü olan Squid Game yarışması, 203 milyondan daha fazla izlendi ve 12 milyon doları beğeni kazandı. Söz konusu bu videoya tam olarak 588 binin üzerinde yorum yapılmıştı. 23 yaşındaki MrBeast’in şu anda 88,2 milyon aboneye sahiptir. İkinci sırada ise Jake Paul isimli YouTuber yer alıyor. Yayınlamış olduğu boks videoları ile sık sık gündemde yerini alan Paul’un geçtiğimiz yol içerisinde toplam olarak 45 milyon dolar kazandığı belirtildi. Üçüncü sırada ise 32 yaşındaki Markiplier yer alıyor. Mark Edward Fischbach adlı YouTuber, 2021 yılında 38 milyon dolar kazanmaya hak kazandı.

Rhett & Link, 30 milyon dolar ile dördüncü sıraya adını yazdırırken, beşinci sırada ise 28,5 milyon dolar ile Unspeakable yer alıyor. Listenin altıncı sırada yer alan Like Nastya’nın geçtiğimiz yıl içerisinde 28 milyon dolar kazandığı da dile getirildi. Geçtiğimiz yıl içerisinde 27 milyon dolar kazanan Ryan Kaji (Ryan’s World), Forbes tarafından aktarılan listesinin yedinci sırasında bulunuyor. Dude Perfect, 20 milyon dolar ile sekizinci sıraya adını yazdırırken dokuzuncu sıra ise 18 milyon dolar ile Logan Paul’a aittir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir