LG 11TC50Q Chromebook modeli için resmi tanıtım yapıldı ve online eğitim için geliştirilen model piyasaya sürüldü. LG tarafından tanıtılan modelin suya ve toza dayanıklı olması ve 360 derece dönebilen dokunmatik bir ekrana yer verilmesi modelin daha fazla dikkat çekmesini sağladı. Bu dönüş yeteneği ile çok daha pratik bir hale gelen chromebook, bilgisayar ve tablet arasında hızlı bir değişim yapılmasını sağlıyor.

Online eğitim sırasında not almak isteyenler için kalem desteği ile not almayı ve dersleri takip etmeyi kolay hale getiren yeni model, tüm bu özellikleri ile öğrenciler için en iyi ve beklentileri en çok karşılayan seçeneklerden birisi olabilir.

LG 11TC50Q Chromebook özellikleri neler?

LG 11TC50Q Chromebook modeli için yapılan tanıtımlarda 11.6 inçlik bir ekran kullanıldığı belirtildi. Tablet veya dizüstü bilgisayar olarak kolay bir şekilde kullanılabilecek cihazda dahili mikrofon ve kamera, online uygulamalar ile kullanılabiliyor. Hem de arkada yer alan kamera farklı açılarda kullanım isteyenlere de kolaylık sunuyor. Cihazda kullanılmak istenen tüm uygulamalar için Google Play Store ve Chrome web mağazası başta olmak üzere zengin bir seçenek mevcut. Küçük ölçülerinin yanı sıra 1.44 kilogram ağırlığında olan cihaz, kolay taşınabilir yapısıyla da dikkat çekici. 

Donanımlarda ise Intel UHD Graphics ile Intel Celeron N500 işlemci bulunuyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan Chromebook’ta micro SD yuva ile genişletilebilir bir depolama alanı seçeneği var. Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, USB-A ve USB-C ve 47Wh pil ise dikkat çeken diğer donanımlar arasında. Güney Kore’de satışa planlanan yeni model için küresel planlamalar ve takvim henüz açıklanmadı. Cihazın satış fiyatının ise 561 dolar olması bekleniyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir