Popüler Spotify müzik uygulaması, 8 Mart gecesi erişim sorunları yaşamaya başladı. Sorunun kaynağı ise hala bilinmiyor. İşte detaylar;

Sosyal ağda bir süredir gözlemlenen erişim sorununun Twitter’da başladığı ve gece Spotify’a da yansıdığı dikkatlerden kaçmadı. Uygulamaya müzik dinlemek için giriş yapan kullanıcılar, “Bir şeyler ters gitti” uyarısını görünce dikkatlerini arama motoruna çevirdi. Spotify neden çöküyor? Spotify neden açılmıyor?

Spotify’da çalma listesi nasıl yapılır?

Spotify kullanıcıları geceleri erişim sorunu yaşadıklarını söylemeye başladılar. Başvuru makamları henüz bu konuda bir açıklama yapmadı.

Spotify’a neden erişemiyorum? Spotify neden başlamıyor?

Küresel Spotify abonelik tabanlı müzik platformu bu akşam kullanıcılarına erişmek için mücadele etmeye başlıyor. Müfettişler, 8 Mart akşamı Spotify uygulamasında meydana gelen bir sorunu araştırırken, yetkililer henüz bir açıklama yapmadı.

OSINTdefender Twitter hesabı Amerika Birleşik Devletleri’ndeki hemen hemen tüm sosyal medya ve platformların paylaştığı verilerden çöktüğü açıklandı. Bu sorunun kaynağı bilinmiyor.

ABD’deki tüm platformlarda erişim sorunları var

6cf30c02f3da29cb88d02f9e34234dd63cd654e8

Çoğu hizmetle, özellikle Discord, Spotify, YouTube ve Cloudflare ile erişim sorunları. Birçoğu, bu sorunların bir Rus siber saldırısından kaynaklandığını söylüyor, ancak henüz bunu doğrulayan bir açıklama yapılmadı.

Bazı servisler yavaş yavaş normale dönmeye başlasa da Amazon Web Servisleri, Google Cloud ve Zoom gibi servislerde sorunlar devam ediyor. Rus hükümeti veya hacker grupları bu konuda yorum yapmadı. Kullanıcılar platformlardan gelecek açıklamayı bekliyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir