Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Çin merkezli olan Yadea ve Dachangjiang Group (DCJ) markaları ile iş birliği içerisinde hareket etmeyi tercih eden Çin’e açılan Gogoro, bugün yapmış olduğu açıklamalar ile beraber Çin’de pil değiştirme kurduğunu açıkladı. 

Tayvan merkezli bir elektrikli scooter üreticisi olarak hizmetlerine devam eden Gogoro’nun yapmış olduğu girişimler sık sık gündemde yer alıyor. Değiştirilebilir pilli scooter modellerinin üretimini gerçekleştiren Gogoro, hizmet verdiği bölgeler kapsamında kurduğu pil değiştirme istasyonları ile büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Çin merkezli Yadea ve Dachangjiang Group (DCJ) markaları ile iş birliği içerisinde hareket ederek, Çin’de kurulan Gogoro, bugün yapmış olduğu açıklamalar ile beraber Çin’de pil değiştirme alanları kurduğunu aktardı. Gogoro tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Çin’in Hangzhou şehrinde 45 pil değiştirme istasyonu kurduğunun bilgisini verdi.

10 4

Gogoro kurucu ortağı ve CEO’su Horace Luke tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yıl sonuna kadar ise toplam olarak 80 adet pil değiştirme istasyonu kurmayı düşünüyor. Gelecek yıl içerisinde ise Gogoro’nun Çin’de bulunan diğer şehirler için de pil değiştirme istasyonu kurmak için çalışmalara başlayacağı düşünülüyor. Gogoro tarafından tasarlanan pil değiştirme istasyonları Yadea ve Dachangjiang Group tarafından üretilen elektrikli scooter modelleri tarafından da kullanılacak.

11 7

Çin’de yer alacak olan pil değiştirme istasyonları işi Gogoro, Yadea ve DCJn iş birliği ile beraber inşa edilen Huan Huan markası altında yönetilecek. Yadea markasının bugün içerisinde Gogoro’nun pil değiştirme teknolojisinden faydalanan iki model tanıttığı ve bu modellerin Hangzhou şehrinde satışa sunulduğunu da eklemek gerekir. Son olarak ise Gogora 2022 yılının ilk çeyreğinde halka arz gerçekleştirmeye hazırlandığını da eklemek gerekir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir