Huawei Watch Fit Hindistan’da resmi olarak tanıtılarak satışa çıktı. Yeni modelde SpO2 izleme özelliği dikkat çekti.

Son dönemlerde zorlu bir süreç yaşayan Huawei, yeni modelleri ile birlikte yeniden eski günlerine dönmeye çalışıyor. Akıllı saat pazarında yeni bir cihaz tanıtarak rekabete dahil olan şirket Huawei Watch Fit olarak adlandırdığı modelini Hindistan’da yaptığı tanıtım ile duyurdu. Fitness için eksiksiz bir destek sunan yeni modelde, 24 saat boyunca kalp atış hızı takip edilebiliyor. Tüm özellikleri açıkken dahi 10 güne kadar sorunsuz bir şekilde destek veren cihaz, böylece uzun süreli kullanımlarda da ideal durumda. 1.64 inç canlı AMOLED ekranı ve 97’den fazla egzersiz moduna destek veren yeni model, Redmi Smart Band Pro’dan ilham alıyor gibi görünüyor.

Huawei Watch Fit özellikleri neler?

Huawei Watch Fit’te yer alan 1.64 inç AMOLED ekran 456 x 280 piksel yüksek çözünürlük sunuyor. Dikdörtgen bir kasaya sahip olan yeni modelde, fitness takipçisi ve akıllı saat arasında özel bir model geliştirilmiş. Saat arayüzü seçiminde zengin seçeneklere sahip olacak kullanıcılar, 12’si profesyonel spor modu olmak üzere 97 farklı spor modundan birisini tercih ederek kişisel etkinliklerini takip edebilecek.

Akıllı saat; stres ve uyku takibi, 7/24 SpO2 ve kalp atış hızı izlemeyi destekliyor. Toza ve suya dayanıklılık için 5 ATM ile derecelendirilen cihazda, Android 6.0 ya da iOS 9.0 ve üzeri tüm cihazlarda kullanım sağlanabiliyor. Diğer benzer modellerde olduğu gibi kamera, müzik kontrolü, mesaj bildirim takibi, hava durumu güncellemeleri ve alarm gibi pek çok özellik direkt akıllı saat üzerinden yönetilebilir durumda. Böylece telefon bağımsız bir şekilde pek çok işlemin yapılabileceği akıllı saat, sektörün yeni modellerinden birisi olarak dikkat çekiyor. 

Huawei Watch Fit fiyatı ne kadar?

Siyah, pembe, mavi ve kırmızı gibi özel olarak hazırlanmış renkler ile desteklenen cihazlar 14.990 INR’den (201 dolar) başlayan fiyatlarla satılıyor. Amazon Hindistan için özel olarak hazırlanan sayfasında da listelenmeye başlayan yeni akıllı saat, üstelik özel kampanya ile destekleniyor. Yeni akıllı saati alan kullanıcılara hediye olarak Huawei mini hoparlör gönderiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir