Ağustos ayına girilmesine rağmen, Samsung, Temmuz 2024 güvenlik güncellemesini Galaxy cihazları için yayınlamaya devam ediyor. Bu güncelleme, özellikle giriş seviyesi cihazlar olan Galaxy Tab A7 (2020), Galaxy M04 ve Galaxy A03 modellerini içeriyor.,

GS78

Samsung, Güvenlik Güncellemesi Detayları

Temmuz 2024 güvenlik güncellemesi, Android sistemlerinde bulunan 25 güvenlik açığını ve Samsung’a özgü 33 ek açığı gideriyor. Bu güncellemelerle birlikte, toplamda 58 güvenlik açığı ele alınmış oluyor. Güncelleme, kullanıcıların cihazlarını daha güvenli hale getirirken, özellikle giriş seviyesi cihaz sahiplerine önemli iyileştirmeler sunuyor.

Galaxy Tab A7 (2020), 2020’de piyasaya sürüldüğünden bu yana iki büyük işletim sistemi güncellemesi aldı. Dört yıl boyunca güvenlik güncellemeleri alacağı vaat edilen bu cihaz için Temmuz 2024 güncellemesi, T500XXS8CXG1 yazılım versiyonu ile geliyor. Ayrıca bu güncelleme, cihazın belki de son güvenlik güncellemesi olabilir.

Galaxy M04 için yayınlanan güncelleme, M045FXXS8EXF2 yazılım versiyonu ile Hindistan’da kullanıma sunuldu. SM-M045F model numarasına sahip bu cihaz, işletim sistemi güncellemelerini almasa da güvenlik güncellemeleri almaya devam edecek.

A035FXXS7CXF3 yazılım versiyonu ile SM-A035F model numarası için yayınlanan güncelleme, yılda yalnızca iki kez güvenlik güncellemesi alan Galaxy A03 cihazları için mevcut. Eğer cihazınız henüz bu güncellemeyi almadıysa, güncellemelerin bölgeye göre dağıtıldığını ve yakın zamanda ulaşacağını unutmayın.

Samsung cihaz kullanıcıları, ülkelerine göre değişiklik gösterebilen bu güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyor. Eğer cihazınız henüz bu güncellemeyi almamışsa, yakın zamanda alacağınızı umut edebilirsiniz. Samsung, giriş seviyesi modellerde bile güvenliği öncelikli tutarak, kullanıcı deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir