Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen Redmi K80 serisinin özellikleri sızdırıldı. Birçok özelliği belli olan telefon tam not aldı. 

Önümüzdeki 36 saat içerisinde Redmi Note 14 serisini tanıtılacak ve kasım ya da aralık ayında da Redmi K80 serisinin duyurusunu yapması bekleniyor. Hem Redmi Note 14 serisi hemde Redmi K80 serisi ülkemizde yoğun bir ilgi ile bekleniyor. Yeni yılda POCO markası altında yer alacak olan K80 serisi, yeniden markalaşarak ülkemizde satışa sunulacak. 

Redmi K80’in Özellikleri Sızdırıldı Beklentiyi Karşılıyor
Redmi K80’in Özellikleri Sızdırıldı Beklentiyi Karşılıyor

Standart ve Pro modelleri ile gelmesi beklenen K80 serisi, ülkemizde POCO F7 ve F7 Pro olarak satışa sunulacak. Özellikleri sızdırılan K80 serisinin en büyük özelliklerinden bir tanesi dev bir bataryaya sahip olması.

6500 mAh Pile Sahip Olacak

Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen K80 modeli 6500 mAh büyüklüğündeki dev bir batarya ile gelmesi bekleniyor. Bir önceki model olan Redmi K70’teki 5000 mAh batarya bulunuyordu. Bu da pil konusunda önemli bir gelişme yaşanacağını gösteriyor. Bir önceki modelde 120 watt hızlı şarj desteği ile beraber geliyordu. Yeni K80 modelinde 6500 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olacağı bilinirken bu devasa büyüklükteki bataryanın dolum süresinde bir yavaşlama olup olmayaca merak konusu. 

Redmi K80’in Özellikleri Sızdırıldı Beklentiyi Karşılıyor
Redmi K80’in Özellikleri Sızdırıldı Beklentiyi Karşılıyor

Redmi K80 serisinde IP68 veya IP69 sertifikalarından birine sahip olması kuvvetle muhtemel. Serinin önceki modellerinden bu özellikler yer almazken K80 modelinde olması bekleniyor. Tanıtılacak K80 modelinde makro çekimleri için telefoto lens yer alması bekleniyor. Bu yeni telefoto kamera sayesinde hem daha iyi portre çekimler hemde daha etkili yakınlaştırma yapılabilecek. 

2K çözünürlüğünde ve 120 Hz  tarama hızına sahip OLED ekran ile gelmesi beklenen Redi K80’de, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti yer alacak. Redmi K80 modelinde Android 15 tabanlı HyperOS 2.0 işletim sistemi ile çıkış yapması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir