İşletmelerin ve kurumların çoğunlukla kullandığı Microsoft Office 2024 Mac ve Windows PC kullanıcıları için çıktı. 

Hem bireysel kullanıcı hem ofisler hemde resmi kurumlar tarafından çoğunlukla kullanılan, Microsoft 365 aboneliği kullanmak istemeyenler için çok fazla tercih edilen İçerisinde temel olarak Word, Excel, PowePoint ve OneNote’u içeriğinde barındırıyor. Daha modern ve işlevsel bir arayüze sahip olmasının yanı sıra Microsoft 365’te sunulan birçok özelliği kullanıma sunması ile birçok yeniliği beraberinde getiren Microsoft Office 2024 yazılımı, hem Windows 11 hemde Windows 10’a da destek veriyor. Ayrıca yeni sürümü son çıkan üç MacOS sürümünde de kullanılabiliyor. 

Mac ve Windows İçin Microsoft Office 2024 Çıktı
Mac ve Windows İçin Microsoft Office 2024 Çıktı

Microsoft Office 2024 Fiyatı Açıklandı

Word, Excel, Powerpoint ve OneNote’un birlikte bulunduğu Microsoft Office 2024 paketi için 150 dolarlık bir fiyat belirlendi. Eğer bu paketin yanında ekstra olarak Outlook’da eklemek isterseniz fiyat 250 dolara çıkıyor. 

WordPad Emekli Oldu

Geçtiğimiz günlerde kullanıcılara sunulan Windows 11 24H2 versiyonlu güncelleme ile birlikte WordPad emekliye ayrıldı. Tam 28 yıl önce Windows 95 işletim sistemi ile kullanıma sunulan WordPad, uzun zamandır hemen hemen kimsenin aktif olarak kullandığı bir özellik olmadığından dolayı bu durum birçok kullanıcı için büyük bir anlam ifade etmiyor. Windows 11 24H2 ya da Windows 11 2024 güncellemesi resmi olarak dün kullanıcılara sunulmaya başlandı. Birçok yenilik ile beraber gelen bu yeni Windows güncellemesinin en göze çarpan yeniliği ise Phone Link üzerinden PC’ye bağlanan telefonlar için başlat menüsüne yeni bir yan panel ekleniyor. Yeni eklenen bu panel sayesinde telefonun batarya durumu veya gelen bildirimler görüntülenebiliyor. Bunun yanı sıra mesajlara, aramalara ve fotoğraflara hızlı erişim imkanı sunuyor. Yeni Windows güncellemesi HDR arka plan desteğini de beraberinde getiriyor. Artık monitördeki renk profillerini doğrudan ayarlar sayfasından değiştirebiliyorsunuz.

Mac ve Windows İçin Microsoft Office 2024 Çıktı
Mac ve Windows İçin Microsoft Office 2024 Çıktı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir