Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler için özel bir kampanya başlattı. Cep telefonları, tablet bilgisayar gibi ürünlerde %30 indirim. 

‘Eğitim Neferlerine Minnet Projesi’

Milli Eğitim Bakanlığı, ‘Eğitim Neferlerine Minnet Projesi’ kapsamında bünyesinde yer alan kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler için özel bir teknoloji kampanyası başlattı. Bu ‘Eğitim Neferlerine Minnet Projesi’ kapsamında sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler, cep telefonundan tablet bilgisayara kadar birçok elektronik üründe geçerli %30 indirim imkanı elde edecek. 

MEB ve Samsung Anlaştı Öğretmenlere Özel İndirim
MEB ve Samsung Anlaştı Öğretmenlere Özel İndirim

Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim yılı Mayıs ayında başlatılan ‘Eğitim Neferlerine Minnet Projesi’ kapsamında, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlere önemli indirim imkanı sunuyor. Bu kapsamda özellikle son dönemde artan elektronik cihaz fiyatlarına karşı bu indirimler, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler için büyük bir avantaj sağlayacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yer alan sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlerin Samsung firmasında yapacakları alışverişlerde %30 indirim sağlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı bu indirim, Samsung’un yetkili mağazalarından veya resmi internet sitesinden alınan ürünler için geçerli olacak.

MEB ve Samsung Anlaştı Öğretmenlere Özel İndirim
MEB ve Samsung Anlaştı Öğretmenlere Özel İndirim

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yer alan sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler, beyaz eşya ürünlerinden bilgi ve iletişim teknolojisi araçlarına kadar birçok üründe bu %30 indirim kampanyasından yararlanabilecek. 

Bu yeni kampanya sayesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne kadar sürecek ve öğretmenlere daha fazla ayrıcalık sunmayı hedefliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, ‘Eğitim Neferlerine Minnet Projesi’ kapsamında öğretmenlerin teknolojiye erişimlerini kolaylaştırarak eğitimdeki başarılarına katkıda bulunacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir