Online oyun platformu Epic Games’in her hafta olduğu gibi bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu. Tam 350 liralık oyun ücretsiz.

Online oyun satış platformlarından bir tanesi olan oyun sitesi her hafta olduğu gibi bu haftada oyun severlere verilen ücretsiz oyun belli oldu. İlgi çekici hikayesi, sevimli grafikleri ve sıradışı özgün oynanışı ile dikkat çeken Bear and Breakfast, 3 Ekim Perşembe ile 10 Ekim Perşembe tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak kütüphaneye ekleyebiliyorsunuz. 

Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Belli Oldu
Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Belli Oldu Bear And Breakfast

Epic Games Bear And Breakfast Oyununu Ücretsiz Yaptı

PC oyuncularının her hafta perşembe saat 19.00’ı merakla beklediği etkinlik olan ünlü oyun mağazasının bu hafta ücretsiz olarak verdiği oyun olan Bear And Breakfast’ı ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Gummy Cat tarafından geliştirilken Amor Games Studios tarafından yayınlanan macera ve yönetim oyunu olan; oyuncuları ormanda bir pansiyonu işletmek isteyen ‘Hank’ adında bir ayının yerine koyuyor. 

Çok çeşitli mobilya ve dekorasyon seçenekleri ile birçok oda, banyo ve salon yaratma imkanı sağlayan Bear and Breakfast’ta pansiyonu tamamen kişiselleştirebileceksiniz. 

İlk olarak Temmuz ayında PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülen Bear and Breakfast’ı bu hafta içerisinde Epic Games Store’dan ücretsiz olarak alınabiliyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilmek için yapmanız gereken tek şey mağaza kısmından ‘Bear and Breakfast’ı seçmeniz ve ‘Satın Al’ düğmesine tıklayıp oyunu kütüphaneye eklemeniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir