Apple TV+ ve Amazon Prime Video’yu kapsayan tarihi anlaşma sonunda hayata geçirildi. İşte haberin detayları. 

Dünyanın en büyük şirketlerinden iki tanesi olan Apple ve Amazon arasında takipçilerini heyecanlandıracak tarihi bir anlaşma hayata geçirildi. Bu anlaşmaya göre Amazon Prime Video aboneleri ilerleyen günlerde Apple Tv+ ‘ı da ekstra bir ücret ödeyerek satın alarak Slow Horses, Severance ve The Morning Show gibi Apple’ın özgün içeriklerini ek bir uygulama gerektirmeden doğrudan Amazon Prime Video üzerinden izleyebilecek. 

Apple TV+ ve Amazon Prime Video Arasında Dev İşbirliği
Apple TV+ ve Amazon Prime Video Arasında Dev İşbirliği

Apple Prime Video Üzerinden Apple TV+ izlenebilecek.  

Amazon Prime Video aboneleri Apple ile yapılan bu yeni anlaşma sayesinde çok yakın bir zamanda Apple Tv+’a çok kolay bir şekilde abone olabilecek ve Slow Horses, Severance ve The Morning Show gibi birçok ödülü orijinal Apple yapımı içerikleri rahat bir şekilde izleyebilecek. Bunun için mevcut Amazon Prime Video aboneliğine ek olarak 9,99 dolarlık Apple TV+ aboneliği satın almanız gerekli olacak.

Android Kullanıcıları Da Apple Tv+ İle Buluşuyor

Apple ve Amazon arasında yapılan bu anlaşma ile her iki video izleme hizmetine de ekstra kullanıcı çekmek ve birbirleri ile buluşturmak isteniyor. Bunların yanı sıra Apple, kendi orijinal içeriklerinin yalnızca iPhone, iPad, Mac yani kendi ekosisteminde cihazlar tarafından değil Android işletim sistemine sahip cihazlar tarafından da kullanılmasını sağlayacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir