Oyun dünyası, 17 Ekim Perşembe günü saat 20:00’de (TSİ) Xbox’ın düzenleyeceği özel bir etkinlikle heyecanlanmaya hazırlanıyor. Şirket, üçüncü taraf geliştiricilerin yeni oyunlarını tanıtacağı bu etkinliği YouTube üzerinden 4K çözünürlük ve 60 fps kalitesinde canlı olarak yayınlayacak.

announce hero 0e3ee64b9d28a1f68847 1536x864
Xbox, 2025

Yeni Fragmanlar ve Sürpriz Duyurular Bekleniyor

Yaklaşık 25 dakika sürecek “Partner Showcase” etkinliğinde, Xbox’ın iş ortakları tarafından geliştirilen birçok oyunun fragmanları gösterilecek. Etkinlikte, “Alan Wake 2″nin yeni genişlemesi “The Lake House”, “Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii” oyununun oynanış görüntüleri ve Soulslike türündeki “Wuchang: Fallen Feathers” oyunundan boss savaşları gibi heyecan verici içerikler yer alacak. Ayrıca, yeni oyun duyuruları ve bazı yapımların çıkış tarihleri de açıklanacak. Bu oyunların çoğunun Game Pass’e dahil edilmesi bekleniyor. Bu da abonelere geniş bir oyun yelpazesi sunacak.

Xbox, 2025’e yaklaşırken oyun severlere zengin içerikler sunmaya devam ediyor. “Call of Duty: Black Ops 6”, “Microsoft Flight Simulator 2024” ve “Indiana Jones and the Great Circle” gibi merakla beklenen birinci taraf oyunların yanı sıra, üçüncü taraf geliştiricilerin yeni projeleri de büyük ilgi görüyor. Bu etkinlik, cihazdaki oyun çeşitliliğini artırma ve oyunculara daha fazla seçenek sunma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir