Tarih oyunlarını seven oyun severlerin gözdesi olan Age of Empires’ın mobil versiyonu hem Android hemde iOS için çıkış yaptı. 

Strateji ve tarih oyunları severlerin uğrak noktası olan ünlü oyun, sonunda mobil oyuncuları sevindirecek bir gelişmeye imza attı. Bilgisayar oyuncularının çok sevdiği oyun, 17 Ekim tarihi ile birlikte hem Android hemde iOS kullanıcıları için erişilebilir hale geldi. 

Age of Empires Mobile Çıktı! Telefonlara İndirilebilir
Age of Empires Mobile Çıktı! Telefonlara İndirilebilir

“Heyecan Verici Bir Maceraya Katıl”

Android ve iOS mağazalarından ücretsiz bir şekilde kullanabilir olan, arkasında Microsoft Xbox Games Studio, TiMi Studio Group ve World’s Edge olan oyun hakkında yapılan açıklamada: “Yeni ‘Age of Empires’ dünyasında heyecan verici bir maceraya atıl, arkadaşlarınla istediğin zaman ve istediğin yerde güçlü bağlar kur! Benzersiz gerçek zamanlı kontroller, büyüleyici bir görsellik ve devasa savaş alanlarındaki tarihi kahramanlarla bu destansı savaş stratejisi deneyimine hemen başla.” şeklinde bir açıklama geldi.

Ayrıca oyun: “İmparatorluğunun dizginlerini ele geçir, dünyanın dört bir yanından müttefiklerle seferberlik düzenle ve bir zamanlar sahip olduğun görkemli ihtişamı yeniden kazan. Bu eşsiz fetihte bize katıl! Klasik “Age of Empires” serisinden tanıdık unsurlar, yeni ve mobil oyunlara özgü bir oyun mekaniğiyle artık cebinde. Krallığını en baştan kurmak ve onu savunmak için stratejik kaynak yönetimini yürüt, benzersiz teknolojiler geliştir ve orduna hizmet edecek çeşitli birlikte eğit.” açıklaması yaptı. 

Age of Empires Nasıl Bir Oyun?

Age of Empires serisi, eşzamanlı stratejik (RTS) oyunları arasında en ikonik ve en popüler örneklerinden bir tanesidir. İlk oyunu 1997’de Ensemble Studios tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından piyasaya sürülen bu oyun serisi, tarihi temalar üzerine kurulmuş olup oyun severlere farklı medeniyetlerle imparatorluklar kurma ve yönetme fırsatı sunar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir