Alan Wake ve Max Payne gibi yapımların sahibi olan Remedy Entertainment, yeni bir oyun piyasaya çıkartıyor. 

Hikaye odaklı aksiyon oyunları sevenlerin gözde oyunların mimarı olan, adını Max Payne serisi ile duyuran ve devamında Alan Wake serisi ve Control gibi iddialı yapımlarla oyun piyasasında kendisine yer edinen Remedy Entertainment, yeniden iddialı bir oyunla oyunseverlerin karşına çıkacak. Ayrıca Remedy Entertainment, bu sefer daha önce hiç yapmadığı FPS alanında bir oyun yapımıyla karşımıza çıkacak. 

Alan Wake ve Max Payne’nin Yapımcısından Yeni Bir Oyun
Alan Wake ve Max Payne’nin Yapımcısından Yeni Bir Oyun

‘FBC: Firebreak’ Geliyor

Alan Wake ve Max Payne gibi hikaye odaklı aksiyon oyunlarının mimarı olan Remedy Entertainment, Xbox Partner Preview etkinliğinde sürpriz bir duyuru yaparak ‘Project Condor’ kod adı ile bilinen yeni oyununun gerçek adı FBC: Firebreak olacağı açıklandı. Yeni oyun FBC: Firebreak’ın Control evrenine geçecek ve Federal Bureau of Control’ün Karanlık koridorlarında geçecek üç kişilik kooperatif bir FPS deneyimi yaşatacak. 

Remedy Entertainment’in oyun yönetmeni olan Mike Kayatta’nın verdiği bilgilere göre, FBC: Firebreak DLC veya devam niteliğinde bir oyun olarak karşımıza çıkmayacak. Yeni oyun olan FBC: Firebreak, Control’ün gizemli mekanı The Oldest House’a geri dönme fırsatı sunacak olan bu yapımda, Jesse gibi paranormal güçlere sahip olmayan karakterler kontrolümüz altında olacak. 

Alan Wake ve Max Payne’nin Yapımcısından Yeni Bir Oyun
Alan Wake ve Max Payne’nin Yapımcısından Yeni Bir Oyun

2025 Yılında Çıkacak

Remedy Entertainment’in yeni oyunu FBC: Firebreak, 2025 yılında Xbox Series X/S ve PC platformları için çıkış yapacak. Alan Wake ve Max Payne gibi başarılı oyunları çıkartan şirket, şimdiye kadar hiç deneyimlemediği bir alan olan FPS türünden kendini kanıtlama şansı yakalayacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir