MSI, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü “TITAN 18 Pro” isimli gamer dizüstü bilgisayarının AMD tabanlı versiyonunu açıkladı. Dizüstü bilgisayar, ultra yüksek seviye özelliklere sahip.

Özellikle sahip olduğu oyun donanımlarıyla tüketicileri tatmin eden MSI, düzenlediği 20. yıl etkinliğinde yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. “MSI TITAN 18 Pro Ryzen Edition”, bundan birkaç ay önce bildirilen “MSI TITAN 18 Pro”nun AMD çipli versiyonu olarak karşımıza çıktı.

MSI TITAN 18 Pro Ryzen Edition
MSI TITAN 18 Pro Ryzen Edition

MSI TITAN 18 Pro Ryzen Edition Neler Vadediyor?

MSI TITAN 18 Pro Ryzen Edition, mini LED teknolojisiyle yaratılan 18 inç boyutlu bir ekrana sahip. DCI-P3 renk gamının tümüne destek veren ekran, 4K çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunuyor. DisplayHDR 1000 sertifikasına da ev sahipliği yapan PC, 2 adet hoparlör ve 2 adet de woofer ile donatılmış şekilde.

MSI TITAN 18 Pro Ryzen Edition, 16 çekirdekli AMD Ryzen 9 7945HX3D işlemcisinden güç alıyor. 5.4 GHz’li işlemci, NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU ile destekleniyor. Maksimum kapasite olarak 96 GB’ye kadar RAM ile desteklenen PC, 4 TB’ye kadar depolama alanı ile eşleştirilebiliyor. Dizüstü bilgisayarın piline ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ayrıca bu PC’de Bluetooth 5.4 ve Intel Killer Wi-Fi 7 bağlantı teknolojileri bulunuyor.

Çin piyasasına çıkan MSI TITAN 18 Pro Ryzen Edition’ın fiyatı, $3.030 olarak açıklandı. Ürünün Türkiye pazarına girip girmeyeceği  henüz bilinmiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir