Apple, $3500 Vision Pro gözlüğüyle globalde ses getirmeyi başardı. Ancak bu popülarite beklenenden kısa sürdü. Son raporlara göre, şirket yeni bir pazarlama stratejisi üzerinde ve Apple Intelligence desteği üzerinde çalıştığını bildirdi.

Apple Vision Pro
Apple Vision Pro

Apple Vision Pro’ya Apple Intelligence Desteği

Apple, satışları artırmak amacıyla Vision Pro için yeni bir pazarlama taktiği deniyor. $3499 AR/VR gözlüğünün daha fazla Apple Store mağazasında olacağı ve kullanıcılara demo deneyimler sunacağı açıklandı.

ABD’den gelen bildirilere göre, Apple mağazaları artık müşterilerin Vision Pro demo ünitelerinde kendi fotoğraf ve videolarını görüntüleme deneyimine izin verecek. Böylelikle kullanıcılara kişiselleştirilmiş deneyim yaratarak daha fazla satın alma isteği uyandırılmak isteniyor.

Şirket ayrıca tanıtım gösterileri için kullanılan gözlüklerdeki kafa bandını değiştirmeyi düşünüyor. Şu anda Solo Loop’u tercih eden şirket, Dual Loop kafa bandına geçiş yapmaya hazırlanıyor.

Apple Store’a uğrayan ziyaretçiler ayrıca Vision Pro’yu daha fazla deneme imkanına sahip olacak. Film veya video izleme gibi işlemler için özelleştirilmiş alanlarda Vision Pro’yu test edebilecek

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir