Apple’ın Vision Pro için uygun fiyatlı bir sürüm için çalıştığı ortaya çıktı. Yeni sanal gözlük için tanıtım tarihi ve fiyatı için işte haberin detayları. 

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Apple, geçtiğimiz sene düzenlenen WWDC 2023 etkinliğinde teknoloji severlere Apple gözlüğü duyurmuştu. Hali hazırda birçok ülkede satışa sunulan sanal gerçeklik gözlüğü sunduğu özellikler ve yüksek fiyatı ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Apple, yeni sanal gözlüğü için uygun fiyatlı bir sürüm için çalıştığı ortaya çıktı. 

Uygun Fiyatlı Apple Vision Pro Geliyor
Uygun Fiyatlı Apple Vision Pro Geliyor

Fiyatı ve Tarihi

Bloomberg’in teknoloji haberi yazarı olan Mark Gurman’ın son “Power On” bültenine göre, Apple, Vision Pro için en az dört adet yeni model üzerine çalışıyor. Mark Gurman’a göre Cupertino’nun yeni cihazları arasında önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi beklenen düşük fiyat aralığında bir başlık ve 2026 yılında piyasaya sürülecek olan ikinci nesil cihazda yer alıyor.

Uygun Fiyatlı Apple Vision Pro Geliyor
Apple Sanal Gözlüğü

Hali hazırda 3 bin 499 dolar fiyatına sahip olan Apple Vision Pro modeli ile yeni çıkacak olan uygun fiyatlı modelin arasında önemli bir fiyat farkı yer alacak. Edinilen bilgilere göre uygun fiyatlı gözlük modeli Pro 2000 dolar fiyatı ile karşımıza çıkması bekleniyor. 

Uygun Fiyatlı Apple Vision Pro Geliyor
Apple Sanal Gözlüğü Ne Kadar?

2000 dolarlık fiyatı ile karşımıza çıkması beklenen yeni uygun fiyatlı Apple Vision Pro modeli ile birlikte Apple’ın, ürünün satışında büyük bir artış yapması bekleniyor. Bununla birlikte Apple, Meta’nın Ray-Ban’ları ile rekabet edebilmek için kameralı gözlük ve 2027 yılına kadar kameralarla donatılmış yeni AirPod’ları piyasaya sürmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir