200 yılında bir Half Life modu olarak başlayan ve Valve’ın ilgisini çektikten sonra efsaneye dönüşen Counter Strike serisi, CS 2 ile birlikte Pool Day haritasına geri dönüş yaptı. Gamer’ları geçmişe götürecek harita bugünden itibaren beğenilere sunulmuş durumda.

Pool Day Haritası
Pool Day Haritası

CS 2, 13 Yıl Sonra Efsaneyi Geri Getirdi

Valve, CS komünitesini sevince boğacak bir güncelleme yayınladı. Counter-Strike serisinin 25. yılı, topluluk yapımı beş farklı haritanın yanı sıra küçük değişikliklerin de yer aldığı bir güncellemeyle coşkuyla kutlanıyor.

Counter-Strike serisinin esas haritalarından biri olan ve gamer’ların fy_pool_day olarak da hatırlayabileceği Pool Day haritasının oyuna yeniden gelmesi tam 13 yıldır sabırsızlıkla bekleniyordu. İlk olarak Counter-Strike: Global Offensive için duyurulan ve Operation Payback’te yer alması beklenen harita, sonrasında planlardan çıkarılmıştı.

Hızlı ve seri oynanışa izin vermesi ve şamatalarıyla bilinen Pool Day haritası için hasret bitti. Counter Strike’ın 25. yılını kutlamak için oyunculara jest olarak sunulan haritalar arasında Thera, Mills, Memento ve Assembly gibi farklı haritalar da yer veriliyor.Mills ve Thera CS 2 haritaları rekabetçi modlarda yer alırken, Pool Day ise şimdilik sadece Silah Yarışı modunda oynanabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir