Her hafta PC kullanıcılarına ücretsiz oyun veren Epic Games, şimdide gözünü mobile dikti. Mobilde de her hafta ücretsiz oyun verecek.

Steam İle Mi Yarışıyor?

Dünyanın en popüler oyun platformu olan Steam’i listenin başından egale etmeyi amaçlayan ve platformu daha fazla oyun severin kullanması için her hafta ücretsiz oyun dağıtan ünlü website, bu kampanyanın bu yıl sonunda mobile cihazlar içinde aktif hale geleceğini duyurdu. Her hafta PC kullanıcılarına ücretsiz oyun vererek daha fazla kişinin platformu kullanmasını sağlayan oyun indirme sitesi, bu yeni duyurusu ile birlikte mobil mağazalar arasında da üst sıralara çıkmak istiyor. 

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Şimdi De Mobilde
Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Şimdi De Mobilde

Epic Games Mobile Mağazası Ücretsiz Oyun Dağıtacak

Dünyanın en popüler oyun platformlarından bir tanesi olan Epic Games’in Unreal Fest etkinliğinde konuşan CEO’su Steve Allison, mobil mağazanın hedeflerini ve yol haritasını açıkladı. Şirketin CEO’su Steve Allison, bu yılın dördüncü çeyreğinde sitenin mağazasında ilk defa üçüncü taraf mobil oyunlar sunmaya başlayacağını açıkladı. Yapılan plana göre ilk aşamada 10 ila 50 arasında oyunun mağazada bulunacağını tahmin ettiklerini açıkladı. 

Steve Allison, bunların yanı sıra Epic Games Store’un uzun zamandır devam eden ücretsiz oyun programının aynı zaman diliminde hem Android Hemde iOS cihaz sahiplerinin erişime açacağını ve bu gelişme ile PC’de olduğu gibi mobil oyuncularında mağazadan ücretsiz oyun alabileceğini açıkladı. Mobil oyuncular içinde ücretsiz oyun hizmeti vererek daha fazla mobile oyun severi mağazaya çekmeyi amaçladıklarını açıkladı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir