Huawei hareket sensörleri ile tanıtılmış yeni cihazı Huawei S-TAG ürününü tanıttı. Yeni ürün, Airtag gibi rakiplerden çok daha fazlasını sunuyor.

Huawei’deki hareketlilik sürüyor. Şirket yaptığı son etkinlikte Huawei S-TAG modelini tanıttı. Yeni ürün, spor takibi gibi pek çok farklı işleve sahip. Akıllı saat ya da telefonlar ile eşleştirildikten sonra spor verilerini takip ederek analiz eden Huawei S-TAG, böylece kullanıcıların spordaki etkinliğini arttırmayı hedefliyor.

Huawei Watch 3 Pro tanıtıldı

Huawei S-TAG özellikleri neler?

Huawei S-TAG, Huawei’nin ilk profesyonel hareket sensörü olarak tanıtıldı. Kullanım sırasında bacak ve bel bölgelerindeki hareketleri takip eden ve 13 farklı parametreyi analiz eden Huawei S-TAG, yerleşik 9 sensörüyle oldukça başarılı. Çin’deki Spor Bilimleri Akademisi işbirliği ile geliştirilen ürün, sporcuların antrenmanlarındaki verimliliği arttıracak gibi görünüyor.

7,5 g olması ise kullanımda kolaylık sağlıyor. Özel klipsi ile ayakkabı ya da kişilerin diğer kıyafetlerine olayca tutturulabilen cihaz için Huawei, bisiklet gibi ürünlerde ürünün jant ya da jant tellerine de takılabileceğini söylüyor. 50 metreye kadar su dayanıklılığına sahip. Böylece yüzme gibi faaliyetlerde de ürünün kullanılması mümkün.

Huawei S-TAG

Adım sayıcı modunda 30 günlük pil ömrü sunan cihaz, bisiklet gibi farklı etkinlik takiplerinde 36 saat boyunca dayanabiliyor. Tanıtım sonrasında satışa çıkan yeni ürünün fiyatı 44 dolar. Bir üst model ise 74 dolardan satılacak.

Huawei S-TAG

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir