Apple, yeni ve uygun fiyatlı iPhone SE 4’ü tanıtmaya hazırlanıyor. Bu model, hem fiyatı hem de boyutu ile daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Tasarım olarak iPhone XR ve iPhone 12’den izler taşıyan iPhone SE 4, arka tarafta 48 Megapiksel tek bir kameraya sahip olacak. Ayrıca, 6,06 inç büyüklüğünde ve 60Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelmesi bekleniyor, ancak bu bilgiler henüz kesinleşmiş değil.

Adsiz tasarim 32

iPhone SE 4’ün Teknik Özellikleri

Performans açısından, iPhone SE 4, Apple’ın güçlü A18 Bionic çipiyle donatılacak ve 6GB veya 8GB LPDDR5 RAM seçenekleri sunacak. Ayrıca USB-C bağlantı noktasına sahip olacak ve Touch ID yerine yüz tanıma sistemi ile daha modern bir kullanıcı deneyimi sunacak. Alüminyum yan çerçevelerle tasarlanan bu cihaz, modern ve şık bir görünüme sahip olacak.

Henüz resmi bir lansman tarihi açıklanmış olmasa da iPhone SE 4’ün 2025 yılının Mart veya Mayıs aylarında tanıtılması bekleniyor. Bu yeni modelin fiyatı ise 499 ila 549 dolar arasında olacak. Bu da SE 4’ü mevcut iPhone 15 modellerine göre çok daha uygun fiyatlı yapıyor. Bu yeniliklerle donatılan iPhone SE 4, performans ve tasarımı uygun bir fiyatla sunarak kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir