Apple’ın bütçe dostu akıllı telefonu olan ve merakla beklenen yeni çıkacak iPhone SE 4’ün telefon kılıfı herkesi şaşırttı. Tasarımı bir efsaneyi hatırlattı.

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olan Apple son zamanlarda çıkardığı yeni ürünlerle gündemde. Geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve satışa başladığı yeni iPhone 16 serisi ile teknoloji dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. iPhone 16 serisi ile kimilerine göre büyük bir hayal kırıklığı yaratırken kimilerine göre de göz kamaştırıyor. Daha önceki iPhone modellerine göre tasarımsal birçok farklı bulunan iPhone 16 serisinin en büyük yeniliği ise sağ tarafta yer alan kamera butonu oldu. Tek bir tuş ile daha hızlı daha efektif fotoğraf çekmeye imkan sağlayan bu yeni buton ile Apple kamera konusunda daha iyi bir yere gelmek istiyor. 

iPhone SE 4’ın Kılıfı Ortaya Çıktı! Hangi Telefona Benziyor?
iPhone SE 4’ın Kılıfı

iPhone SE 4, iPhone 7 Plus’a Benziyor

Apple’ın akıllı telefon severler için uygun fiyatlı telefon modeli olarak çıkardığı iPhone SE serisinin bu yeni versiyonu olan yeni model yakın bir tarihte tanıtılması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre iPhone SE 4 modelinin kılıfı ortaya çıktı. 

Daha önce özellikleri ile ilgili bazı sızıntılar ortaya çıktığı akıllı telefonunun bu sefer dış gövdesi ortaya çıktı. Yeni iPhone SE 4’ün bir zamanların efsane telefonları arasında gösterilen iPhone 7 Plus’a benzer bir arka kapak ile geleceği tahmin ediliyor. Daha önceki iPhone SE modellerinde yer alan tek kameralı modelden çift kameralı modele geçiş yapılması bekleniyor. Ayrıca kılıfta yer alan sessize alma düğme ile birlikte iPhone 15 Pro ve iPhone 16 serisinde yer alan Eylem Düğmesi’nin yeni iPhone SE telefonunda yer almayacağı anlaşılıyor. Yeni iPhone SE 4 modelinin özellikleri hakkındaki sızıntıya buradan ulaşabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir