Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan ve ön sipariş sürecine geçiş geçilen iQOO U5 5G modeli için satış dönemi resmen başladı.

iQOO U5 5G 2021 yılının Aralık ayında tanıtılmış ve 24 Aralık tarihi itibari ile ön satış sürecine geçiş yapılmıştı. Orta segmentin uygun fiyatlı ve yüksek özellikler ile donatılan yeni oyuncusu olan iQOO U5 5G, Vivo’nun bir alt markasının bugüne kadarki en heyecan verici modellerinden birisi olarak kabul edilmişti.

3 farklı renk seçeneğine sahip olan telefonda; 4 GB, 6 GB ve 8 GB gibi 3 farklı versiyon bulunuyordu. 128 GB depolama alanı seçeneğine sahip olan telefonda, tüm bu donanımlara güç veren işlemci ise Snapdragon 695 olmuştu. Telefonun tanıtım sonrasında yüksek satış rakamlarına ulaşabileceği düşünürken şimdi resmi olarak satış süreci de başladı.

iQOO U5 5G kaç para?

Yüksek RAM ve arka kamera performansı ile dikkat çeken telefon, gün boyunca yetebilecek 5000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Üstelik hızlı şarj desteği ile birlikte şarj sorununu tamamen ortadan kaldırabilecek olan telefonda, 6.51 inçlik ekran bulunuyor. Ekranın 120hz yenileme hızını desteklemesi de dikkat çekiyor.

Şu an için temel versiyon 204 dolardan satılırken orta 6 GB RAM’e sahip versiyon 220 dolar, 8 GB RAM’li en üst versiyon ise 236 dolardan satılıyor. Bu fiyatlar yurt dışı için oldukça uygun bulunduğu gibi orta segmentte en çok satış yapan telefonlardan bir tanesinin iQOO U5 5G olması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir