Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Microsoft tarafından genel verimliliği artırmak adına ara oturum odalarının yönetimini ve oluşturmasını basit hale getirmeye yardımcı olacak olan yeni bir Teams güncellemesi geleceğini duyurdu. 

Bitcoin’e talep borsada tüm yılların en düşük seviyesinde

Söz konusu bu yeni özelliklerden bazıları gerektiğinde ara oturum odalarında doğru kişilerin yer aldığından emin olmak için katılımcıları yeniden atayabilmesi ve aynı kişilerin sonraki oturumlara dahil edilmesini sağlayan atamanın kalıcı söz konusu oluyor. Bu Microsoft Teams güncellemesinin ardından organizatörler, ara oturum odasında doğru kişilerin olduğundan emin olmak adına bir oda devam ederken bile katılımcıları yeniden atamak mümkün olacak. Bu özellik toplantıların yeniden başlatılması gerekmeyeceği için zamandan da tasarruf edilmesini sağlıyor. Organizatörler kalıcı atamalarla kimin neye katılacağını sadece bir kez seçerek zaman kazanmak da mümkün olacak. Bir toplantıya dahil etmek istediğiniz herhangi bir katılımcıyı seçtiğiniz bu arayüz de güncellenecek. 

3 8

Yeni arayüz ile beraber organizatörler, ara oturum odalarının sağ panel kısmında Katılımcı Ata seçeneğini seçtiğinde, tüm katılımcıların ve odakların daha büyük bir görünüm sunan ayrı bir pencere ile karşı karşıya gelecekler. Organizatörler, oda atamaları için birden fazla katılımcı arasından seçim yapmanın yanı sıra katılımcılara veya odalara göre sıralama yapmak mümkün olacak. Bu güncellemeye dahil olan diğer özellikler ara oturum odası zamanlayıcıları ayarlarınıza, 10 kişiye kadar ara oturum odası yöneticisi eklemenize ve toplantıdan önce ara oturum odakları ve katılımcı arama görevleri oluşturmanız da mümkün kılınıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir