Netflix, halihazırdaki aboneleri için en ucuz reklamsız seçeneğini adım adım kaldırmaya başlamış durumda. Reddit’te paylaşılan resimlerde, Netflix’in bazı temel plan abonelerinden aboneliklerine devam edebilmeleri için yeni bir plan belirlemeleri gerektiğini istediği görülüyor.

Bir Reddit kullanıcısının paylaştığı resimde, “Netflix’i izlemek için son gününüz 13 Temmuz. İzlemeye devam etmek için yeni bir plan seçin” uyarısı yer almakta.

Temel plan için ayda $11,99 ödeyen aboneler, ya $6.99 reklamlı planı, ya $15.49 reklamsız planı ya da $22.99 reklamsız 4K premium planı seçmek durumunda kalacak.

Netflix Reklamsız Aboneliğini Kaldırıyor
Netflix Reklamsız Aboneliğini Kaldırıyor

Netflix Planı Adım Adım Kalkıyor

Reddit’teki gönderilere göre uyarıyı alan kullanıcıların çoğu Kanada ve İngiltere’de bulunuyor. Bu durum Netflix’in temel planı adım adım kaldırma planını doğruluyor. Geçtiğimiz yıl, Netflix Kanada ABD ve İngiltere’de yeni aboneler için uygun fiyatlı reklamsız abonelik seçeneğini kaldırmıştı. Ocak ayında ise, Kanada ve İngiltere’den başlayarak bu yılın ikinci çeyreğinde mevcut aboneler için temel planı sona erdireceğini duyurmuştu.

Diğer birçok çevrim içi yayın platformu gibi Netflix de kullanıcıları, Mayıs ayından itibaren 40 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan reklamlı planına yönlendirmeye devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir