Geçen Kasım ayında ZTE, Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip üç akıllı telefonun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Yeni modeller Nubia Red Magic 7 ve Nubia Red Magic 7 Pro olarak adlandırılmış durumda. Nubia Red Magic 7 bugün TENAA tarafından onaylandı ve akıllı telefonunuzun birçok özelliği ortaya çıktı.

Nubia’nın oyuncu odaklı telefonu Red Magic 6S ortaya çıktı

Telefonun özelliklerine bakıldığında Red Magic 7, Red Magic 6S serisine göre biraz daha iyi özelliklere sahip gibi görünüyor. GSM Arena’dan gelen habere göre NX679J model numaralı cihazın arka tarafında 64MP ana kamera bulunuyor. TENAA, arkadaki diğer üç kamera sensörünün özelliklerini paylaşmadı ancak telefonun 8MP ön kamerası olduğunu doğruladı.

Nubia Red Magic 7 özellikleri

Aynı zamanda bu yeni oyun telefonu, 1080p çözünürlüğe sahip 6,8 inç OLED ekrana sahip. Ek olarak, akıllı telefonlar 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar depolama seçeneği sunar. TENAA’da yayımlanmış olan spesifikasyon bilgilerine göre, Nubia’nın yeni akıllı telefonlarında depolama alanını genişletmek için bir micro SD yuvası bulunmuyor.

Halihazırda birçok akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılan çift hücreli çözüm kapsamında akıllı telefonun pil kapasitesi 2.190 mAh olarak belirtilmiş. Bu, pilin toplam kapasitesinin yaklaşık 4.400 mAh olduğu anlamına gelir ve bu da hızlı şarjı desteklemesini sağlayacaktır. Bu sene içinde tanıtılması beklenen telefonlar hakkında yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir