Sony, Temmuz’ ayında ‘da PlayStation Plus kataloğuna ekleyeceği oyunları açıkladı. PS Plus üyeleri, 5 Temmuz itibarıyla farklı kategorilerden üç oyun birden alabilecek.

PlayStation Plus Temmuz’da Popüler Oyunları Getiriyor
PlayStation Plus Temmuz’da Popüler Oyunları Getiriyor

PlayStation Plus Temmuz Oyunları

Sony, bu ay içerisinde PlayStation Plus’a Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us gibi popüler oyunları ekleyeceğini bildirdi. Gearbox Software’in kendine özgü yapımlarından olan Borderlands 3’te oyuncular, silah ve ganimet bulmak için Pandora gezegenini keşfediyor. Borderlands 3, gelişmiş hikaye anlatımı ve geniş oyun sonu içeriğiyle alkışları topladı.

EA Sports tarafından sunulan NHL 24 ise buz hokeyi severlere hitap ediyor. Yeni bir pas sistemi ve fizik tabanlı çarpışmalara yer veren oyun, alışılmışın dışında daha gerçekçi bir hissiyat vadediyor. Oyuncular ayrıca sert vuruşlarla rakipleri üzerinde de kontrol sağlıyor.

InnerSloth’un geliştirdiği Among Us son yılların en büyük çok oyunculu yapımlarından biri oldu. Temmuz’dan itibaren PS Plus aboneliğiyle Among Us’a erişebilmek mümkün olacak.

  • Borderlands 3
  • NHL 24
  • Among Us
  • Genshin Impact (bonus içerik)

Ayrıca, PS Plus aboneliği olan Genshin Impact oyuncuları bonus olarak 160 Primogem, 4 Kırılgan Reçine, 20 Kahramanın Zekası, 30 Mistik Geliştirme Cevheri ve 150 bin Mora kazanacak. Sunulan bu ücretsiz paket, RPG yapımında karakter ve silah gelişmesi sağlayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir