Sony PlayStation Blog’da paylaşılanlara göre, PS5 ve PS4’te popüler olan oyunlar belli oldu. PS5’te en çok indirilen oyun, Xbox oyunu olan bir korsan macerası Sea of Thieves.

Sea of Thieves Zirvede

Sea of Thieves, Rare tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios’nun yayınladığı korsan macera oyunu. Oyunda, sizinle birlikte üç arkadaşınız daha açık dünyada hazine avına çıkıyor, diğer korsanlarla savaşıyor ve klasik korsan aktivitelerine katılıyorsunuz. Oyun, başlangıç olarak yalnızca Xbox ve PC için piyasaya sürülmüştü.

Sea of Thieves
Sea of Thieves

Fakat Microsoft, Şubat 2024’te büyük bir kararla Sea of Thieves’i ve başka Xbox oyunlarıyla birlikte diğer konsollara açtı. Bu karar, PS5 oyuncuları arasında büyük yankı uyandırdı. Sea of Thieves, Mayıs ayının PS5 indirme listesinde birinci oldu.

Sea of Thieves yanı sıra PS5′ konsolunda’te popüler olan başka oyunlar da var. Grand Theft Auto 5, Helldivers 2, ve Call of Duty: Modern Warfare 3 de PS5 severler arasında oldukça popüler. PS4 tarafında Minecraft zirvede konumlanıyor. Red Dead Redemption 2 ve Fallout 4’te zirveyi takip ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir