Türkiye’de fabrika açıp üretim yağan şirketler arasında yer alan Realme’nin Realme GT Master Edition isimli telefonu Türkiye’de satışa çıktı. Realme GT Master Edition ve GT Master Exploration Edition olmak üzere iki telefon modeli geçtiğimiz yılın sonunda resmi olarak sunulmuş ve son derece de dikkat çekmiştir. İşte söz konusu bu telefonlardan normal GT Master Edition, sürpriz bir şekilde “Realme Türkiye” garantisi ile büyük bir satış kanalına girdi. 256 GB depolama özelliğine sahip olan standart görünümlü telefon için belirlenen bu fiyat ise 9.393 TL gibi ilginç bir seviyede bulunuyor.

6 10

Türkiye’ye üç farklı renk seçeneği ile sunulan GT Master Edition, teknik olarak bakıldığında 6,43 inç 120 Hz FHD+ AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Cihazın ön kısmında 32 megapiksel selfie kamerası bulunan ve bu kamera bir ekran deliğinde yer alan cihaz, arka kısmında ise güncel hemen her akıllı cep telefon modeli çoklu kamera kurulumu özelliğine sahiptir. GT Master Edition bu noktada tam olarak 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameraları alt alta yer alıyor. Firma bu modele gücünü Snadragon 778G işlemci ve 8 GB / 12 GB RAM ile veriyor. Türkiye’ye gelen sürümde 8 GB RAM özelliği bulunuyor. 

5G telefon satışları, 4G telefon satışlarına kıyasla daha fazla satıldı

Normalde 128 GB ya da 256 GB dahili depolama özelliği ile sunulan GT Master Edition, günümüz için pek de yüksek bulunmayan 4.300 mAh pil özelliğine sahiptir. Cihazda bu pili şarj etmek adına 65W hızlı şarj sistemi yer alıyor. Genel olarak ise aşırı iddialı olmayan bu telefon, fiyat etiketiyle herkese hitap eden bir cihaz değildir. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için yalnızca bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir