Reway Club, gündelik hayatın sıkıntıları ve heyecanları sebebiyle oluşan yorgunluğumuzu gidermek için tercih edebileceğimiz bir konfor merkezi olarak karşımıza çıkıyor. İş hayatının stresinden uzakta; dünya mutfağından seçkiler sunan bir mutfak, SPA ve fitness merkezleri ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle Reway Club, konfor ve lüksü aynı anda arayanlar için benzersiz bir deneyim sunuyor. Gelin, Reway Club’ın ayrıcalıklar dünyasına ve yararlanabileceğiniz hizmetlere birlikte göz atalım.

Reway Club- Hem Dinlenin Hem Gelişin

Reway Club, sağlığını ve dinginliğini önceleyen, öz bakımına önem veren kişiler için benzersiz bir deneyim sunuyor. Fonksiyonellikten uzak, yalnızca gösteriş için tasarlanmış SPA merkezlerinin aksine, Reway Club misafirlerinin her ihtiyacına karşılık verecek ve misafir oldukları süre boyunca zindeliklerini daima bir adım öteye götürecek bir SPA deneyimi sunuyor. Gelin, Reway Club’da dinlenirken nasıl sağlığınızdan ödün vermeyeceğinizi birlikte inceleyelim.

  1. Reway SPA: Dünyadan Uzaklaşın

SPA merkezleri, gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için tasarlanmış rahatlama ve bakım merkezleri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak hizmet sektörünün birçok diğer alanında da olduğu gibi, bu merkezlerin hizmet kalitesi değişkenlik gösteriyor. Reway, tamamen misafirlerinin rahatlığını düşünerek tasarlanmış SPA merkeziyle, doğabilecek tüm ihtiyaçları başarılı bir şekilde karşılıyor.

Reway SPA merkezinde kişinin ihtiyaç ve isteklerine göre özel olarak planlanan bir masaj hizmeti bulunuyor. Misafirler, rahatlatıcı bir masaj deneyiminin ardından geleneksel Türk hamamına girerek benzersiz bir deneyime yelken açabiliyor. İlaveten, toksinlerinden arınmak, bedenini ve ruhunu yeniden keşfetmek isteyen misafirler için de en üst kalite ahşapla tasarlanmış bir sauna hizmeti de bulunuyor.

Tüm bu olanaklardan yararlanan misafirler, rahatlama deneyimlerini bir kademe daha ileri götürmek isterlerse, Reway buhar banyosu sayesinde zihinlerini dinlendirebiliyor ve rahatlatıcı bir detoks deneyimi yaşayabiliyor.

  1. Reway Fitness: Sınırlarınızı Zorlayın

Fitness sporunun popülerliği, geçtiğimiz yıllarda artan bir ivmeyle yükselmekte. Bir zamanlar beden sağlığını korumak ve iyileştirmek amacıyla yapılan bu spor, sosyal medya akımlarının da etkisiyle bir gösteriş aracına dönüştü. Reway Club spor yapmanın sağlıktan ve dinginlikten uzak bu yeni halini reddediyor ve sizlere hem beden hem zihin sağlığınızı daima daha ileriye taşıyacağınız bir fitness deneyimi sunuyor.

Daima bakımlı ve temiz olan fitness makineleri, alanında uzman ve rahatınızı önceleyen eğitmenler ve modern antrenman teknikleri sayesinde hem bedeninizin sınırlarını zorlayacak hem de her spor seansınızdan dinlenmiş ve arınmış bir şekilde ayrılacaksınız. En üst kalite hizmeti vermek için gerekli tüm eğitimleri almış kişisel antrenörlerin gözetiminde her kas grubunuzu çalıştırabilir, esneklik ve eklem sağlığınıza eğilmek istediğinizde de Reformer Pilates seanslarına katılabilirsiniz.

Benzersiz olanak sunan Reway Club, sağlığa uzanan yolculuğunuzda daima yanınızda!

Reway Mutfak: Lezzet ve Sağlık Bir Arada

Reway, sağlık konseptini yalnızca spor yapmak ve hareket etmek olarak ele alan eski nesil anlayışın aksine; doğru beslenmenin insan sağlığındaki yerini gözetiyor ve misafirlerine sağlık ve lezzeti birlikte ele alan bir gastronomi deneyimi sunuyor. Antrenman ve SPA sonrasında rejenere olabileceğiniz, damak zevkinize özel hazırlanış öğünler, Reway’in konfor anlayışının mihenk taşlarından.

Gelin, ünlü şeflerce hazırlanmış öğünler ve sağlığınız için yararlanabileceğiniz diyetisyen hizmetlerine birlikte göz atalım.

  1. Gastronomi Deneyimi, Hem de Size Özel

Gastronomi, her mevsimin yaşandığı ve her sebze ve meyvenin yetiştiği ülkemizde, doğru ellerde işlendiğinde, benzersiz deneyimler sunan bir alan. Ülkemizin dört bir yanından yüzlerce farklı lezzet, modern dünya mutfağından da seçkiler eşliğinde, Reway bünyesinde hizmetinizde.

Reway Gastronomi’nin öne çıkan temel özelliği, öğünlerinizin kişisel tercihlerinize ve isteklerinize göre hazırlanacak olması. Mesleğinde önde gelen şefler, hem doğru ve yeterli beslenmenizi sağlayacak, hem de eşsiz lezzetler sunacak öğünleri, sizin beklentileriniz ve talepleriniz doğrultusunda hazırlıyor. 

Reway, dünya mutfağından sofistike lezzetler ve sunumlar bulabileceğiniz bir restoran deneyimi sunmasının yanı sıra, Health menüsü sayesinde spor sonrası vücudunuzun ihtiyacı olan besinleri lezzetle harmanlayan seçenekler de barındırıyor. Bu sayede hem damak zevkiniz hem de iyiliğiniz öncelenmiş oluyor.

  1. Nasıl Beslenmeliyim Sorusu Artık Dert Değil!

Reway, beslenme ve antrenman dinamiklerini bir profesyonelin eşliğinde sürdürmek isteyen misafirlerine çeşitli olanaklar sunmaya devam ediyor. Bu hizmetlerden bir tanesi de Ankara’nın en donanımlı diyetisyenlerini bünyesinde barındırıyor olması. Reway’in başarılı diyetisyenleri sayesinde artık neyi ne kadar yiyeceğiniz, nasıl doğru ve yeterli besleneceğiniz sorun olmaktan çıkıyor.

Reway bünyesindeki diyetisyenler fitness ve pilates yapan misafirlere uygun sporcu listeleri hazırlamakla kalmıyor, diyabet teşhisi almış misafirlerinin tedavilerine ve sağlıklarına destek olacak besin programları da sunabiliyor. Reway’in ayrıcalıklı sağlık olanaklarının yapı taşını oluşturan diyetisyenler, kilo kontrolü, ketojenik beslenme ve aralıklı oruç, kilo kaybı ve sporcu beslenmesi gibi alanlarda modern ve bilimsel bir hizmet sunuyor.

Sonuç

Yukarıda da görebileceğiniz üzere Reway Club, Ankara’nın kalbinde, misafirlerine lüks ve benzersiz bir hizmet sunan bir sağlık kulübü. SPA’dan fitness’a, diyetisyen hizmetinden gastronomiye iyiliğiniz için ihtiyaç duyabileceğiniz her element Reway Club’ın bünyesinde vücut buluyor. Siz de sağlığa ve iyiliğe giden bu yolculukta bir sonraki adımınızı atın ve Ankara’da bulunan bu eşsiz merkezi ziyaret edin!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir