Samsung’un yakında tanıtması merakla beklenen yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy S24 FE 24’ün fiyatı belli oldu. 

Samsung’un Yeni Amiral Gemisi, Galaxy S24 Serisi

Akıllı telefon üreticilerinin amiral gemi telefonlarını tanıtma dönemi başlarken bu durumdan geri kalmayan Samsung, en yeni amiral gemisi olacak telefonlardan bir tanesi olan Samsung Galaxy S24 serisi telefon modeli içerisinde yakın zamanda yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. 

Samsung Galaxy S24 FE Çıkmadan Zamlandı Fiyatı Belli Oldu
Samsung Galaxy S24 FE Çıkmadan Zamlandı Fiyatı Belli Oldu

Samsung’un fan edition olarakta bilinen, asıl serinin özellik olarak bir alt segmenti olan FE serisinin S24 versiyonu olan Samsung Galaxy S24 FE’nin sızıntıları çıkmaya devam ediyor. Şimdilerde de özelliklerinden çok fiyatı gün yüzüne çıkmaya başladı. 

Önümüzdeki Hafta Tanıtılması Beklenen Galaxy S24 FE’nin Fiyatı

Şimdiye kadar birçok sızıntısı çıkan Samsung’un Amiral Gemilerinden bir tanesi olan S24 FE’nin şimdiye kadar birçok özelliği sızıntılar sayesinde teknoloji severlerin karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftalarda da dış görünüşünün sızıntısı belli olan telefonun birçok özelliği çok daha öncesinden belli olmuştu. Son gelen bilgilere göre de yeni Galaxy S24 FE modelinin Amerika pazarındaki fiyatı belli oldu. 

Samsung Galaxy S24 FE Çıkmadan Zamlandı Fiyatı Belli Oldu
Samsung Galaxy S24 FE Çıkmadan Zamlandı Fiyatı Belli Oldu

Dolaşan bazı sızıntılara göre önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen, markanın yeni amiral gemisi Galaxy S24 serisinin fan edition modeli Galaxy S24 FE’nin Amerika pazarında 649 ile 709 dolar arasında bir fiyat bandında çıkış yapması bekleniyor. Söylentilere göre 128 GB’lık Galaxy S24 FE modeli 649 dolar, 256 GB’lık Galaxy S24 FE modeli ise 709 dolar olması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir