Samsung tarafından piyasaya sunulacak Galaxy Tab 8 ile ilgili şirket istemeden de olsa bir sızıntı yaptı. Bu Sızıntı ile gelecekte tablet modelinin tasarımı ortaya çıktı.

Son dönemlerin en çok konuşulan tablet modellerinden olan Samsung Galaxy Tab S8 ile ilgili destek sayfası üzerinden bir fotoğraf paylaşan Samsung, yaptığı bu hata ile tanıtım öncesinde modelin öğrenilmesini sağladı.

Samsung resmi destek sayfasında görüntülenen bu durum aslında sanal asistana gelecek özellikler hakkında bilgi verilmesi için hazırlanan bir görselde görüldü. Kullanıcıların sorularını yanıtlayan yöneticiler, sesli asistan için bir fotoğraf paylaşımında bulundu. Bu fotoğrafta arka planda yer alan yeni tablet modeli ise bugüne kadarki hiçbir Samsung modeline benzemediğinden dolayı kısa süre içerisinde dikkat çekti. Yapılan incelemeler sonucunda tabletin Samsung Galaxy Tab S8 olduğu ortaya çıktı.

İşte Galaxy Tab S8 resmi fotoğrafı

Galaxy Tab S8 ile ilgili yapılan sızıntıya göre yeni model çentikli bir tasarım ile gelecek. 

Tabs8

Arka tarafta net bir şekilde görülebilen tablet modeli bugüne kadarki modellerde yer almayan çentik tasarımıyla dikkat çekiyor. Tablet modeli ile ilgili geçtiğimiz günlerde sızdırılan yeni render ve tasarım görüntüleri ile büyük oranda benzerlik gösteren bu model, böylece Samsung için büyük bir handikap olsa da kullanıcıların şimdiden yeni tableti görmesini sağladı.  Çentikli bir tablet deneyiminin kullanıcılar tarafından nasıl değerlendirileceği tanıtım sonrasında görülecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir