Girişimcilik ekosistemini bir araya getiren kahvaltı buluşmalarının 12.’si, StartupTeknoloji’nin önderliğinde ARDVENTURE Tekmer ev sahipliğinde 19 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek. Bu etkinlik, girişimcilik ekosisteminde yer alan kurum, kuruluş ve paydaşların bir araya gelerek yeni iş birlikleri geliştirdiği önemli platformlardan biri olmaya devam ediyor.

StartupTeknoloji’nin düzenlediği Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları
StartupTeknoloji’nin düzenlediği Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları

ARDVENTURE Tekmer’de Yeni Fırsatlar

StartupTeknoloji’nin düzenlediği Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları, her ay farklı bir lokasyonda ekosistemin kilit oyuncularını buluşturuyor. Bu ayın buluşma noktası ARDVENTURE Tekmer oldu. ARDVENTURE Tekmer, teknolojik yenilikler ve girişimcilik faaliyetlerini destekleyen, bu alanda yatırımcılara ve girişimcilere önemli fırsatlar sunan bir teknoloji geliştirme merkezi olarak öne çıkıyor.

Girişimcilik Ekosisteminin Önemi

Bu buluşmalar, girişimcilerin ve yatırımcıların etkileşimlerini güçlendirdiği, deneyimlerini paylaştığı, aynı zamanda ekosistemdeki yeniliklerin takip edilebildiği etkinliklerdir. StartupTeknoloji ekibi olarak, girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak ve iş birliklerini teşvik etmek adına bu tür organizasyonları sürdürmeye kararlıyız.

StartupTeknoloji, ARDVENTURE Tekmer'de
StartupTeknoloji, ARDVENTURE Tekmer’de

Katılımcılar için Neler Sunulacak? 

Katılımcılar, girişimcilik ekosisteminin önemli oyuncuları ile tanışma, fikir alışverişinde bulunma ve potansiyel iş birliklerini keşfetme fırsatı bulacak. Bunun yanı sıra, ARDVENTURE Tekmer’in sunduğu imkanları yakından tanıma fırsatı da etkinlikte yer alacak önemli başlıklardan biri olacak.Başburu için Ön Kayıt Linkine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir