Steam, oyunculara sunduğu ücretsiz oyun kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bugün, normalde 345 TL olan Gizlilik/Aksiyon türündeki Intravenous oyunu kısa bir süre için ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Intravenous: Gizlilik ve Aksiyonun Harmanı

Intravenous, gizlilik mekaniklerini ön planda tutan ve gizlilik sevenleri memnun edecek bir oyun olarak öne çıkıyor. Oyunun yapımcısı, oyuncuların bu oyunu hem gizlilikle hem de aksiyon dolu bir şekilde oynayabileceğini belirtiyor. İkinci oyunun piyasaya çıkışını kutlamak amacıyla, yapımcı firma ilk oyunu kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuyor. Bu, yeni oyuncuların seriye başlaması için harika bir fırsat.

Oyunu Nasıl Edinebilirsiniz?

Intravenous oyununu Steam hesabınıza eklemek oldukça basit. Oyunun Steam sayfasına gidip ‘Hesaba Ekle’ butonuna tıklamanız yeterli. Böylece oyun kalıcı olarak kütüphanenize eklenmiş olacak.

Fırsatın Son Günü

Intravenous oyununu ücretsiz olarak edinmek için 17 Temmuz 2024 tarihine kadar vaktiniz var. Saat 20.00’a kadar oyunu kütüphanenize eklemezseniz, bu tarihten sonra oyun tekrar ücretli olacak. Bu fırsatı kaçırmamak için belirtilen tarihe kadar oyunu Steam hesabınıza eklemeyi unutmayın.

Intravenous, gizlilik ve aksiyon severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Oyunu hemen indirerek bu eşsiz deneyimi yaşamaya başlayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir