The Sims 3: Supernatural, Moonlight Falls’ın yepyeni dünyasını tanıtan yeni bir genişleme paketi. Tuhaf nesneler ve tuhaf olaylar ile dolu bu gizemli kasaba, doğaüstü varlıklardan yeni becerilere ve kariyerlere kadar her çeşit ürkütücü sürpriz sunuyor.

Pasifik Kuzeybatısındaki yemyeşil manzaradan ilham alan Moonlight Şelalesi, EA’nın Twilight ayarı olan Forks’u Washington’da açıkça görülüyor. Moonlight Falls, gotik tarzı konut ve periler, vampirler, cadılar ve zombiler gibi her türlü ilginç yaratıklarla dolu ilgi çekici yeni bir şehir.

Ana temyiz, oyunun başlangıcından doğaüstü varlıklar yaratma yeteneğidir. “Bir Sim Oluştur” ekranından, ölüm ya da büyülü bir dönüşüm için beklemek yerine, oyunun başından beri kurtadamlar, periler ve cadılar olarak yaratabilirsiniz. Bu vampir olarak oynamayı tercih edenler için özellikle yararlıdır. The Sims 3 Late Night’da Sims, sadece ısırılarak vampirlere dönüşebilirdi, şimdi sadece baştan bir tane oluşturulabiliyor.

Her doğaüstü varlık, oyunun “sadeleştirilmesine” geri dönen, yaratılan şeye bağlı olarak sıradan görevleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Cadılar, ev temizliği veya yemek yeme gibi faaliyetleri basitleştiren büyüler öğrenilebiliyor. 

The Sims 3: Supernatural Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci (CPU): For XP 2.0 GHz P4 işlemci veya eşdeğer; Windows Vista ve Windows 7 için 2.4 GHz P4 işlemci veya eşdeğer

RAM: For XP 1 GB RAM / Windows Vista ve Windows 7 1.5 GB RAM

İşletim Sistemi: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7

Ekran Kartı: Nvidia GeForce 6 serileri ya da üstü, ve bütün NVidia G, GT, GTS, ve GTX ekran kartları. ATI Radeon’ serileri card 9500 serileri ya da üstü, ve bütün ATI X, X1, ve HD ekran kartları; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Serileri, GMA 4-Serileri

Ses Kartı: Evet

Boş Alan: 4.5 GB

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir