Xiaomi, 19 Temmuz’da yeni akıllı telefonu Redmi K70 Ultra’yı tanıtacak. Ancak asıl sürpriz, Xiaomi’nin Lamborghini ile iş birliği yaparak sınırlı sayıda üretilecek özel bir model çıkarması. Bu özel model, “Redmi K70 Ultra Champion Edition” adını taşıyor ve hem teknoloji meraklılarını hem de lüks otomobil tutkunlarını heyecanlandırıyor.

Xiaomi ve Lamborghini'den Heyecan Verici İş Birliği Geldi
Xiaomi ve Lamborghini’den Heyecan Verici İş Birliği Geldi

Tasarım ve Teknik Detaylar

Redmi K70 Ultra Champion Edition, Xiaomi’nin daha önceki başarılı iş birliklerinden ilham alınarak geliştirildi. Tasarımında Lamborghini’nin Essenza SCV12 modelinden esinlenildi ve cihazın arka yüzünde Lamborghini’nin ünlü Y şeklindeki logosu ve SQUADRA CORSE yarış kalkanı yer alıyor. Yeşil ve sarı renk seçenekleriyle sunulan bu telefon, şıklığıyla dikkat çekiyor.

Teknik özellikler bakımından, Champion Edition standart Redmi K70 Ultra ile benzer özelliklere sahip olsa da, bazı özel dokunuşlar mevcut. Telefon, MediaTek’in en güçlü yonga setlerinden Dimensity 9300+ ile donatılacak ve 1.5K çözünürlüklü OLED ekranında 144Hz yenileme hızı sunacak. Bu ekran, 3840Hz PWM karartma özelliği ile düşük mavi ışık yayarak göz konforunu artıracak.

Kamera donanımı, 50 Megapiksel çözünürlüğünde Sony ana sensörü başta olmak üzere, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro lens içerecek. Ayrıca bu cihaz, Xiaomi’nin AISP görüntüleme algoritmasını kullanan ilk Redmi modeli olma özelliğini taşıyacak.

Batarya konusunda da iddialı olan bu model, 120W hızlı şarj desteği sunan 5500mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım vaat ediyor. Redmi K70 Ultra Champion Edition, performans ve şıklığı bir araya getirerek kullanıcılarını memnun etmeye hazır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir