Samsung’un yeni katlanabilir telefonu olan Samsung Galaxy Z Fold Special Edition’un ne zaman duyurulacağı açıklandı.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Samsung’un katlanabilir telefon serisi için yeni bir akıllı telefon duyurusu yapacak. Samsung Galaxy Z Fold Special Edition olarak adlandırılan bu yeni katlanabilir akıllı telefon, aşağıdaki videoda da yer verildiği gibi 21 Ekim tarihinde tanıtılacak. 

Geçtiğimiz ay Android Headlines tarafından sızdırılmış olan bu yeni katlanabilir telefon modelinde eski modele göre aşırı farkı olmayan ancak inceliği hissediliyor. Ortaya çıkan sızıntılara göre 25 Eylülde Güney Kore’de ve ardından Çin’de satın alınabilecek gibi görünüyor. 

2 mm Daha İnce

Gelen bazı sızıntılara göre telefon katlandığı zaman 10 mm kalınlıkta olacağı ve bu Samsung Galaxy Z Fold 6’dan 2 mm daha ince olacağını gösteriyor. Bu inceliğe göre hala 10mm’nin altına inen Çinli rakiplerinden daha kalın olacak. 

Yeni Samsung Galaxy Z Fold’un Tanıtım Tarihi Açıklandı
Yeni Samsung Galaxy Z Fold’un Tanıtım Tarihi Açıklandı

3 kameraya sahip olacak olan yeni Galaxy, 6,7 inç boyutunda 1080×2640 piksel Dinamik AMOLED 2X ekran ve dış tarafında da 3,4 inç 720×748 piksel Dinamik AMOLED ekran yer alıyor. 

İçerisinde yer alan Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile güçlü bir telefon olan yeni Samsung Galaxy Z Fold Special Edition, 256 GB ve 512 GB’lık depolama seçenekleri ile birlikte geliyor. Ayrıca 50 megapiksellik F/1.8 geniş açı kamera ile 12 megapiksellik ultra geniş açı kameralara sahip olan telefonun ön yüzünde ise 10 megapiksellik selfie kamerası yer alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir